Enten de forbereder seg på ekteskap eller helbreder fra tidligere seksuelle traumer, bestemmer noen seg for å praktisere avholdenhet mens de dater. Å praktisere avholdenhet karaf være vanskelig i øyeblikkets hete, men det daar mulig https://www.vogue.com/article/engagement-etiquette-an-expert-answers-your-post-proposal-questions å holde dette engasjementet med god kommunikasjon og sunne grenser. Avholdenhet daar et individuelt valg som kan være basert på etiske, moralske, religiøse eller personlige helsemessige årsaker. Det daarginds også plus måte for en person å utforske mer intimitet med partneren sin uten å sette seg selv i fare for utilsiktet graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer (STDs).

Selv om det er viktig å kommunisere med daten din om viktigheten av avgjørelsen din, må du også være klar om hva avholdenhet betyr for deg. https://ukraine-woman.com/no/ Det er vanlig å ha en annen definisjon av hva « sex » er, og det daar viktig at du gjør dette klart slik at partneren din ikke blir forvirret eller misforstår. For eksempel kan noen mennesker velge å være avholdende fra alle former for seksuell aktivitet, inkludert vaginal og oralsex. Dette moet også inkludere erotisk berøring og kosing. Andre karaf ha forspill eller onani, men ikke kjønns-til-genital-kontakt eller manuell penetrasjon.

Noen mennesker daar ikke i stand til å være fraværende fra alle typer sex på grunn av deres fysiske begrensninger eller medisinske tilstander. For dem kan avholdenhet begrenses til bare de aktivitetene som er trygge for prevensjon og ikke setter personen i fare for en STI eller HIV-infeksjon. Det er viktig at du og daten din blir enige om hva avholdenhet betyr for deg før du går inn i forholdet, slik at du ikke har misforståelser i fremtiden.

En av de beste måtene å holde fast ved avholdenhet daarginds for å finne en støttende sosial krets og datingmiljø. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer selvsikker og sikker i din -avgjørelse. Det daar også plus god idé å finne folk som deler verdiene dine og som vil oppmuntre deg til å være den beste versjonen av deg selv.

Når en person er i et forhold, kan det være lett å falle i -fellen å prøve å overbevise den andre personen om at deres beslutning vanwege å avstå fra seksuell intimitet er riktig for dem. Dette moet imidlertid være plus farlig vei å følge, spesielt hvis den andre personen føler seg presset til å ha sex. Hvis den andre personen ikke støtter avgjørelsen din, daarginds det på tide å revurdere forholdet.

En person moet også bruke avholdenhet for å holde fokus på sin egen personlige -vekst. Dette karaf innebære å oppsøke rådgivning eller terapi for å jobbe gjennom alle underliggende problemer de står overfor. De kan også fokusere på å utvikle andre områder av livet, for eksempel deres karriere eller hobbyer.

dating in american culture

Til slutt karaf abstinens være plus fin måte å holde seg fysisk aktiv i et morsomt og spennende miljø. Singler moet glede seg over gruppeaktiviteter som konserter eller sportsbegivenheter, eller de kan melde seg frivillig sammen for å fremme en verdig sak. I tillegg kan de også prøve ut nye hobbyer som krever et kreativt eller atletisk sinn. Disse aktivitetene vil utfordre sinnet og kroppen deres på en positiv måte, som kan hjelpe dem å tenke på andre ting enn sex.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *